Az év embere 2017

//Az év embere 2017

Az év embere 2017

“Elképesztően meg vagyok lepődve, igazából csak most kezdek örülni az eredménynek – ezekkel a szavakkal reagált telefonhívásunkra Várnai Anna. A Színes Gyöngyök Egyesület vezetőjét persze azért hívtuk, mert a hétfő éjfélkor zárult Év embere szavazásunkon az ő nevére és az általa képviselt küldetésre adták a legtöbben a voksukat.

Az is hihetetlenül jó érzés, hogy ilyen sok embert mozgatott meg a szavazás – értékelte a megilletődött győztes a csaknem három hetes kampányt. Tény, hogy a 2017-es év baranyai teljesítményeit elismerő, fontos személyekre figyelmet irányító voksolásunk hat jelöltjére összesen több mint 5600 szavazat érkezett a bama.hu facebook oldalán, illetve a Dunántúli Naplóban közölt szavazólapokon.

Várnai Anna azt is fontosnak tartotta kiemelni, hogy külön büszkeség számára, hogy az öt, szintén jelentős teljesítményt felmutató férfi jelölt mellett nőként ilyen eredményt tudott elérni.ű

– A szavazás újabb megerősítése számomra annak, hogy sok ember értékeli a munkánkat, mert hangsúlyozom, hogy ezt nem egyedül értem el, hanem a munkatársaimmal, a Színes Gyöngyök Egyesület tagjaival, és a támogatóinkkal. Mindennek az az üzenete, hogy a jóra mindenki kapható és a jóságot mindenki értékeli is – összegezte a győztes a gondolatait.

Van is mit átgondolni, hiszen a voksolás – amelyen szép számmal gyűjtötte a szavazatokat Bali Dániel aerobikos, Farkas Tamás tanár és állatvédő, Fröhlich Balázs mérnök, Pap Norbert történész és Teleky Zoltán séf is – fordulatosan zajlott. Először Teleky Zoltán húzott el, majd ezer fölé tört Bali Dániel, hozzá zárkózott fel az aktivista. Végül múlt pénteken lőtt ki a Színes Gyöngyök vezetőjére érkező szavazatok száma, az utolsó pár napban csaknem ezer új vokssal biztosították be a támogatók a végeredményt.

Az Év embere cím 2017-es elhódításával Várnai Annát illusztris társaságba szavazták be az olvasóink. A 2011 óta átadott elismerést először Michelisz Norbert érdemelte ki (aki korábbi díjazottként idén nem szerepelhetett, pedig számos jelölést kapott). A következő évben Ottóffy Gábor gyermekgyógyász, 2013-ban pedig Cserdi polgármestere, Bogdán László lett a győztes. Weisz Fanni győzelmét hozta 2014, Bánki Beni tavalyelőtt tarolt, míg Kenderesi Tamás olimpikon 2016-ban hódította el a címet.”

BAMA

Megosztás:
By | 2017-12-13T13:34:42+02:00 december 13, 2017|Hírek|0 hozzászólás

About the Author:

Hagyj üzenetet