Csapatunk

//Csapatunk
Csapatunk 2021-02-22T14:59:40+02:00
 Várnai Anna
Várnai Anna Elnök

Rólam:

Dolgozó nőként és családanyaként saját tapasztalataimból, küzdelmeimből és sikereimből táplálkozva döntöttem úgy 2003-ban, hogy társaimmal együtt megalapítjuk az egyesületet. Egy olyan szervezetet szerettem volna létrehozni, amely a nőkre építve igyekszik megerősíteni a roma közösségeket és elősegíteni a romák és nem romák közötti párbeszédet.  Az egyesület elnökeként a szervezet munkatársaival, önkénteseivel, partnereivel és támogatóival együttműködve azóta is elkötelezetten dolgozom a roma nők ügyéért.

Hajnal László
Hajnal LászlóHR & IT
2008-ban jelentkeztem az Egyesülethez, rendszergazdaként. Korábbi munkahelyeimen a számítástechnika mellett munkaügyi és rehabilitációs foglalkoztatási ismeretekre is sikerült szert tennem, így nem okozott nehézséget Egyesületünknek megpályázni, hogy dolgozóink jelentős részét megváltozott munkaképességű munkavállalókkal, illetve közfoglalkoztatott munkatársakkal tudjuk feltölteni, ami jelentős mértékben csökkenti költségeinket.
Fő feladatom ennek folyamatos koordinálása, rehabilitációs, szociális és munkaügyi tevékenység, valamint a számítógépes hálózat „rendben tartása”.
Varga Tibor
Varga TiborPályázatíró
Bárdos Anna
Bárdos AnnaPénzügy & Irodai Koordinátor
6 éve dolgozom a Színes Gyöngyök Egyesületnél, elsősorban a pénzügyekkel foglalkozom, valamint a csapat munkájának koordinálását látom el. Jó dolognak tartom a civil kezdeményezéseket, örülök, hogy egy független egyesület munkatársa lehetek. Elveinkkel, tevékenységünkkel teljes mértékben azonosulni tudok, fontosnak tartom a cigány kultúra reprezentálását a társadalomban.
Kőszegi László
Kőszegi LászlóProgramszervezés
2010 áprilisa óta önkénteskedem és dolgozom a Színes Gyöngyök Egyesületnél. Programok szervezésében és lebonyolításában veszek részt. Jómagam az egyesület iránt elhivatott vagyok, fontosnak tartom a többségi a társadalom érzékenyítését a cigányság felé. Az egyesület révén sokféle, a társadalmi ranglétra legkülönbözőbb fokán álló emberrel ismertséget kötöttem. Céljaim között szerepel önmagam továbbképzése az egyesület keretein belül vagy az egyesület által.

Kóstolda Közösségi Tér Csapata

Várnai Józsefné
Várnai Józsefné
2015 óta dolgozom a egyesületnél, két gyermekem van. Lassan 30 éve állok a tűzhely mellett. Örülök, hogy megmutathatom azt a tudást, amivel rendelkezem és részese lehetek a Kóstolda lakásétterem kezdeményezésnek.
Tihanyiné Strausz Erika
Tihanyiné Strausz Erika
Hosszú évekig részemé vált a meszesi anyaklub. Ott találkoztam először a Színes Gyöngyök Egyesülettel. Azt az időszakot is szerettem, most nem különben, a Kóstolda iránti elkötelezettségem töretlen. Én hiszek az értékek közvetítésében az elfogadás érdekében. Munkámmal szeretnék hozzájárulni a cigányok jobb megítéléséhez és ehhez remek helynek bizonyul egy cigány ételeket felszolgáló étterem .
Szegedi Lászlóné
Szegedi Lászlóné
[ linktarget=”_self” pic_style=”none” hover_type=”none” show_custom=”no” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility”].[/fusion_person]