Sétálj Velem!

//Sétálj Velem!

Sétálj Velem!

Az AVON Magyarország 2015. június 6-án mellrákellenes sétával és egész napos családi rendezvénnyel hívta fel a figyelmet a betegségre, az önvizsgálat és a kötelező szűrővizsgálatok fontosságára.
Az egész napos ingyenes rendezvényen kerekasztal-beszélgetésekkel, a nőiességhez kapcsolódó előadásokkal, kreatív fejlesztő programokkal várták az érdeklődőket.
Egyesületünknek óriási megtiszteltetést jelentett, hogy orvosok és szakmabeliek mellett egy országos rendezvényen mi is felemelhettük hangunkat a rákmegelőzés fontossága mellett. Az utóbbi években kiemelt célkitűzésünkké vált az egészséggel kapcsolatos szemlélet reformálása a hátrányos helyzetű csoportokban: az egészséges életmód fontosságára kívánjuk felhívni a figyelmet, nagy hangsúlyt fektetve a szűrések elhanyagolásának veszélyeire. Baranya megyében eddig is több egészségnapot szerveztünk és ingyenes szűrővizsgálatokat biztosítottunk. Az AVON Magyarország mellrákellenes sétája kiváló alkalmat biztosított számunkra, hogy betegségmegelőző tevékenységünket ne csak lokálisan, hanem országosan is folytathassuk nagy számú közönség előtt.

Megosztás:
By | 2016-11-30T19:55:19+00:00 június 8, 2015|Hírek|0 hozzászólás

About the Author:

Hagyj üzenetet