Lezárult a Daphne III. Program!

//Lezárult a Daphne III. Program!

Lezárult a Daphne III. Program!

A Színes Gyöngyök Egyesület partnerként vett részt az “Egy lépés előre – fiatalok és nők megerősítése a helyi roma közösségekben” című, az Európai Unió DAPHNE Programja által támogatott projektben.

A projekt főpályázója a bolgár Amalipe Központ az Interetnikus Párbeszédért és Toleranciáért, a projekt további partnerei: Drom Kotar Mestipen (Spanyolország) és Sastipen (Románia) és a Színes Gyöngyök Egyesület.
Ennek kapcsán készítettünk egy kiadványt, mely összefoglalja a roma nőkkel végzett munkánk tapasztalatait, különös tekintettel a most záruló Daphne projekt eredményeire.
A kötet információkat tartalmaz az elmúlt években megvalósított női projektjeinkről, a kihívásokról, melyekkel szembesültünk és a speciális válaszokról, melyeket ezekre adtunk. Mindemellett a projektek résztvevőinek visszajelzéseit is tartalmazza.
A kötet hamarosan elérhetővé válik elektronikus formában is a weboldalunkon és blogunkon.

We have prepared a booklet, which summarizes our experience about work with Roma women, particularly with regard to the outcomes of our Daphne project which is now ending.
The book contains information about our implemented women projects in recent years, the challenges that we faced and the specific responses, which were added to these. In addition, the project includes feedback from participants.
The book will soon be available in electronic form on our website and our blog.

Megosztás:
By | 2016-11-30T19:55:20+02:00 február 5, 2015|Pályázatok|0 hozzászólás

About the Author:

Hagyj üzenetet