Kóstolda Gasztrosuli

//Kóstolda Gasztrosuli

Kóstolda Gasztrosuli

Szemezgetsz a cigány konyha ízvilágával, hallottál már a punyáról, ettél már a rétesünkből?

Most megfőzheted, megsütheted velünk a cigány gasztronómia gyöngyszemeit.
4 alkalmas GasztroSulit indítunk, hogy eláruljuk nektek, mitől olyan szaftos a csülök, hogyan lehet egy krumplis tésztát úgy megcsinálni, hogy mindenki azt mondja, “Ilyet még életemben nem ettem” vagy, hogy hogyan tudtok olyan kelt kalácsot, szalagos fánkot, lángost, asztalkörül futkosós rétest csinálni, amilyet csak nagymamáink tudnak!
Szóval füzetet, ceruzát hozzatok, na meg jókedveteket, mert tőlünk nem lehet nevetés nélkül hazamenni!

Tematikus alkalmak:
SZEPTEMBER 20. 17 óra – húsos cigány lecsó és PUNYA a beás cigányok házi sütésű kenyere
OKTÓBER 18. 17 óra – tekeredik a rétes – az asztalkörül futkosós rétes titka
NOVEMBER 17. 17 óra libáskodás, csülkösködés avagy mitől lesz igazán finom a hús
DECEMBER 14. 17 óra adventi készülődés: kelt kalács, szalagos fánk, lángos és minden, ami tészta és finom

4 alkalom 4.000 Ft – a tanfolyam min 6 fő jelentkezése esetén indul
(alkalmanként is lehet csatlakozni, ha van hely)

…azoknak, akik mind a 4 alakomra bejelentkeznek és eljönnek, egy saját készítésű receptkönyvel kedveskedünk!

jelentkezés:
06-30/320 94 59
info@szinesgyongyok.hu

 

Megosztás:
By | 2017-09-14T14:57:55+02:00 szeptember 14, 2017|Kóstolda Blog|0 hozzászólás

About the Author:

Hagyj üzenetet